Гофрований стакан – гарний та зручний

Гофрований стакан – гарний та зручний

Темп нашого життя постійно прискорюється, тому все частіше люди п'ють каву на ходу. Так виникла потреба зробити посуд для гарячих напоїв більш практичним і комфортним для споживача. Рішення було знайдено у вигляді гофрованих паперових стаканів.

Для внутрішньої сторони виробів використовується картон з односторонньою внутрішньої ламінацією і гофрований картон - для зовнішньої сторони. Наявність декількох шарів дозволяє гофростакану довше зберегти тепло напою, при цьому руки не відчувають дискомфорту від температури. Рифлена зовнішня сторона робить поверхню чашки теплої, а не гарячою, як у аналогічній посуду з гладкою поверхнею. Такий паперовий стакан не тільки приємно тримати в руці, але і дуже зручно - він не буде вислизати або деформуватися при перенесенні. А щоб вживання улюбленого напою було ще більш комфортним, рекомендуємо купити стаканчики для кави з кришкою.

У нашому каталозі ви знайдете гофровані вироби RIPPLE трьох розмірів в різних кольорах. Вибирайте відповідний розмір, відповідний типам напоїв, які готують у вашому закладі. Не забудьте включити в замовлення відповідні пластикові кришки, які допоможуть запобігти розливанню. Вашим клієнтам буде зручно купити стакан для кави з кришкою, щоб пити улюблений напій по дорозі на роботу або додому.

Стакан з гофрованого картону - ідеальне сучасне рішення для подачі гарячих напоїв. Він може скласти конкуренцію невеликому термосу. Унікальна рифлена стінка робить непотрібною використання манжет або власників, що дозволяє економити на покупці стаканчиків для кави з кришкою. RIPPLE стакани виглядають стильно й естетично, що підвищить рівень закладу в очах клієнтів і приверне нових гостей.

Наша компанія спеціалізується на виробництві паперових стаканчиків. Вся продукція виготовляється на сучасному високотехнологічному обладнанні з використанням матеріалів, що відповідають світовим стандартам безпеки для здоров'я і навколишнього середовища. Тому якщо ви вирішили стаканчики для кави з кришкою купити в нашому каталозі, ви обов'язково знайдете відповідний товар. У нас ви можете замовити як стандартну продукцію, так і стакани з індивідуальною печаткою.

Вирішивши купити паперові стакани з кришкою нашого виробництва, ви отримуєте гарантію якості і вигідної ціни.