Оригінальний дизайн паперового стаканчика

Оригінальний дизайн паперового стаканчика

Якщо ви шукаєте, де купити паперові стаканчики в Києві, вважайте, що вже в потрібному місці. Наша компанія спеціалізується на виробництві паперових склянок різних розмірів і конфігурації. У каталозі представлена продукція для холодних і гарячих напоїв з нейтральними кольорами або яскравими принтами. У нас можна придбати паперові стакани оптом в Україні відмінної якості.

Якщо ж ви хочете додати індивідуальності виробам і зробити їх такими, що запам'ятовуються - рекомендуємо замовити стакани з логотипом вашого закладу або індивідуальним дизайном. З таким оформленням звичайний паперовий стаканчик стає інформаційним рекламним носієм, що допоможе зробити бренд більш впізнаваним, підвищує корпоративний імідж, а також істотно скоротить витрати на маркетинг.

Використання паперового стаканчика, як рекламного носія, дозволить охопити максимальну кількість цільової аудиторії. Ви можете додати контактну інформацію або логотип закладу, щоб підвищити ефективність реклами. Коли людина п'є улюблений напій, вона максимально схильна до сприйняття вашого рекламного мессенджу. В такий момент клієнт знаходиться в приємному настрої, тому отримана інформація буде асоціюватися тільки з позитивними емоціями. Стакани з логотипом завжди виглядають презентабельно і привертають увагу.

Також стаканчики з фірмовою символікою будуть відмінно виглядати в офісі, на презентації, конференції або виставці. Вони стануть частиною корпоративного стилю, підкреслять командний дух. Якісно оформлений фірмовий стиль формує в підсвідомості ваших співробітників і партнерів образ надійної, прогресивної компанії.

Яку інформацію можна розмістити на паперовому стакані:

  • Логотип компанії і слоган. Найпростіший і дешевий спосіб заявити про себе якомога більшій кількості людей - виконати друк на паперових стаканчиках, поєднавши дизайн з логотипом. Так ім'я і знак компанії будуть постійно на очах у великої кількості клієнтів, що підвищить впізнаваність бренду.
  • Оригінальний дизайн. Привернути увагу клієнтів допоможе цікавий малюнок або серія картинок, об'єднаних однією тематикою. З огляду на сучасну тенденцію все «інстаграмити», люди будуть постійно фотографувати ваші склянки і викладати в соціальні мережі, збільшуючи вірусним чином рекламний майданчик без зайвих витрат з вашого боку.

Використовуйте паперовий стаканчик, як маркетинговий інструмент, що разом з добре приготованим напоєм принесе успіх вашому бізнесу. Будь-які питання, пов'язані з бажанням купити в Києві паперові стаканчики з індивідуальним дизайном і логотипом, можна задати нашим менеджерам по телефону або в листі. Наші співробітники допоможуть швидко і якісно розробити індивідуальне рішення для оформлення паперових виробів.