Персональні брендовані стакани

Персональні брендовані стакани

Паперові стакани для холодних та гарячих напоїв щільно ввійшли в міський стиль життя. Вони використовуються скрізь - в кофейнях, у закладах громадського харчування, в офісах, на виставках і просто на природі.

На сьогоднішній день не складно купити паперові стакани з готовими тематичними принтами. Це дуже зручно і практично. Але такі тиражі випускаються не для конкретного замовника, а, значить, стали звичайними в очах споживачів. Стакан з одним і тим же дизайном може зустрічатися як в кафе, так і в вендинговому апараті, тому не буде викликати у споживача стійку асоціацію з конкретним місцем або торговельною маркою. А якщо принт використовувався в різних місцях і досить довго, то, напевно, віннабридає очам.

Індивідальний дизайн стаканчика - запорука визнання

Сучасне суспільство вимогливе не тільки до якості продукції, але й до її оформлення, тому прогресивні компанії завжди шукають способи бути цікавими для своїх клієнтів. І якщо питання стосується виготовлення паперових стаканів – це індивідуальний дизайн.

Найбільш ефективний і простий спосіб залучити увагу до своєї торгової марки - брендування стаканів для кави. Дизайнерські паперові стакани будуть доречні в офісі, на ділових банкетах, презентаціях, конференціях, промоакціях. Один з доступних варіантів підтримки корпоративного стилю - виготовлення паперових стаканчиків з логотипом компанії.

Для кожного бізнесмена немає нічого важливішого, ніж зростання бізнесу. Паперові стакани з індивідуальним дизайном допоможуть побудувати і просунути бренд, виділяючи вас серед конкурентів. Тому ми пропонуємо своїм клієнтам якісний індивідуальний друк на паперових стаканах у Києві. Площа стакана достатня для розміщення потрібної кількості інформації або повноцінного малюнку.

Поки людина п’є напій, вона буде бачити ваш малюнок або повідомлення. Такий спосіб комунікації є більш ефективним в порівнянні з іншими рекламними матеріалами - флаєрами, листівками, буклетами. Він працює не нав'язливо, тому позитивно сприймається споживачем.

Як було сказано вище, стакани для кави з логотипом будуть доречні на багатьох заходах, але не на всіх. Наприклад, ваша компанія є постачальником кави або чаю для HoReCa, і як додатковий бонус до товару ви забезпечуєте своїх клієнтів паперовими стаканами. Якщо торгова точка спеціалізується тільки на продажу гострих напоїв, то брендовані стакани будуть доречні. Але якщо в закладі також проводяться різні святкові заходи (дитячі дні, корпоративні або молодіжні вечірки, фуршети), то більш прийнятним буде використання паперових стаканів з відповідними рисунками, підкреслюючи тематичну спрямованість заходів. Правильно підібраний колір та малюнок гармонійно вливаються в загальне дизайнерське оформлення свята.

Маючи у своєму асортименті стакани з різноманітним індивідуальним дизайном, ви зможете показати своїм клієнтам зацікавленість у розвитку їх бізнесу. Такий підхід укріпить ваші партнерські відносини і зробить співпрацю більш ефективною.

Купити паперові стакани з індивідуальним дизайном можна на нашому сайті. Так само у нас ви знайдете барні аксесуари, які чудово доповнять сервірування столика та додадуть будь-якому святу особливу атмосферу.