Стакани з подвійною стінкою для кави - вдала перевага

Стакани з подвійною стінкою для кави - вдала перевага

Ви напевно бачили ситуацію, як люди наливали каву або чай, поставивши один стакан в інший. Або вимушено ставили стакани для кави вистигати, так як тримати їх в руках було гаряче. А коли температура стінки ставала прийнятною, то сам напій остигав надміру. На щастя, подібні ситуації залишилися в минулому. І якщо ви побачите подібне сьогодні, це означає, що власник закладу не дбає про комфорт своїх клієнтів.

Подвійні стінки склянок double wall - відмінний сервіс

Якщо ви дбаєте про своїх гостей, а гарячі напої є вашою спеціалізацією, рекомендуємо звернути увагу на паперові стаканчики double wall з подвійними стінками, що забезпечують більш тривале збереження температури напою, кращу герметичність і додатковий захист рук від опіків.

І якщо ви хочете купити оптом стаканчики для кави, чаю та інших гарячих напоїв - це оптимальне рішення для вашого бізнесу.

Ми завжди тримаємо руку на пульсі сучасних тенденцій, тому не могли не додати в свій асортимент двошарові стакани із крафт-картону. Використання екологічно чистих матеріалів стало трендом останніх років, і наявність в закладі крафт-стаканчиків покаже клієнтам вашу прихильність збереженню навколишнього середовища.

Як бачимо, паперові стаканчики оптом - це ідеальне рішення не тільки для кав'ярень, закусочних, вендинга, а й просто для тих, хто цінує екологічність.

У каталозі можна вибрати і купити стаканчики double wall, тут представлені двошарові вироби об'ємом 250, 350 і 450 мл. Наш інтернет-магазин спеціалізується на продажу стаканів для кави, гарячих і холодних напоїв оптом і в роздріб. Ви можете придбати продукцію з готовим дизайном або замовити індивідуальне оформлення.

Більшість відвідувачів кав'ярень вважають за краще провести час не за чашкою кави в кафе, а сидячи на лавочці з приятелем. У такому випадку їм буде зручніше пити улюблений напій, якщо стакан забезпечений кришкою з мішалкою. І якщо ви не забезпечите своїм клієнтам такий сервіс, будьте готові до того, що ваші гості підуть до конкурента. Не варто економити на таких дрібницях, як зручність ваших гостей. Кришка-непроливайка повинна бути обов'язковим елементом подачі напоїв на винос. Всі склянки для кави оптом мають округлений верхній край, який допомагає забезпечити максимально щільне прилягання кришки, тому ваші клієнти можуть не турбуватися, що під час руху напій розлиється.

Оскільки споживання кавових напоїв в Україні зростає з кожним роком, вигідніше купувати стакани для кави оптом. Наша компанія готова запропонувати вам найкоротші терміни виготовлення замовлення за прийнятними цінами.

Купити наші стаканчики паперові - легко і вигідно.