Де краще купити паперові стаканчики оптом

Де краще купити паперові стаканчики оптом

Сучасне суспільство приділяє велику увагу питанню екологічності продуктів і матеріалів, все більше людей віддають перевагу екологічно чистим продуктам. Власники закладів громадського харчування переходять на паперовий одноразовий посуд. Ще десять років тому паперові стакани в кафе або автоматі були рідкістю, а зараз це обов'язковий атрибут закладів швидкого харчування, вендінгових апаратів, офісів.

Якщо раніше паперовий посуд привозилася виключно з-за кордону, що робило його досить дорогим, то сьогодні можна купити паперові стаканчики вітчизняного виробництва, що мінімізує ціну продукту і витрати на логістику.

Купити паперові стакани від виробника в Україні – легко

Наша компанія спеціалізується на виробництві паперових стаканів різної ємності і призначення. У виробничому процесі ми, перш за все, приділяємо увагу якості використовуваних матеріалів, тому використовуємо висококласний картон фінського виробництва «Stora Enso», який при експорті проходить всі необхідні санітарно-гігієнічні експертизи.

У технологічному процесі для нас важливі будь-які дрібниці, якими нехтують багато несумлінних виробників, намагаючись здешевити свій товар. Ми ж не економимо на якості - продукція обробляються спеціальними безпечними для здоров'я компонентами, які дозволяють підвищити герметичність і гігієнічність стаканів. Таке покриття гарантує, що матеріал не змінить смак напою і не завдасть шкоди здоров'ю, що часто трапляється при використанні дешевих неякісних матеріалів. Тому перш ніж купити паперові стаканчики, упевніться в безпеці матеріалів. Гарантія якості нашої продукції забезпечена європейським сировиною, високотехнологічним обладнанням та професіоналізмом персоналу на кожному етапі виробництва.

В інтернет-магазині ви можете купити паперові стакани об'ємом від 110 мл до 500 мл оптом і в роздріб за доступною ціною. Виробничі потужності дозволяють випускати до 500 000 одиниць продукції в день. Можна вибрати дизайн із запропонованих або замовити індивідуальний, створений спеціально для вашого закладу.

Якість обслуговування клієнтів полегшать наявні в нашому магазині аксесуари - манжета (слівс), пластикові кришки, утримувачі, дерев'яні мішалки, трубочки і ін.

Якщо ви хочете заощадити на покупці одноразового посуду, то краще рішення - купити паперові стаканчики для кави без посередників безпосередньо у виробника. Ми гарантуємо оперативність і найвигідніші умови співпраці. Впевнені, що наша продукція допоможе зробити ваш бізнес ще успішніше.