Переваги вибору паперових стаканів

Переваги вибору паперових стаканів

Одноразові паперові стаканчики вже давно стали звичним щоденним атрибутом. З ними ми постійно зустрічаємося на кавових брейках, виставках, в офісах і навіть на вулиці, адже сучасний ритм життя зробив звичкою пити каву або інші напої на ходу. І це не дивно, так як на відміну від своїх попередників - пластикових склянок - паперові стаканчики зручні і практичні.

Вони значно краще зберігають температуру напою, не ламаються, не обпалюють руки. Тому купити паперові стакани для напоїв «на винос» - правильне і практичне рішення для вашого бізнесу.

Крім зручності, картонні стаканчики мають ряд незаперечних переваг:

  • Екологічність  - матеріал не вступає в реакцію з гарячим напоєм, тому смак залишається незмінним і в нього не потрапляють сторонні речовини. Якщо для гарячих напоїв використовується пластиковий посуд, то вже при температурі 60 градусів пластик виділяє хлор і полістирол, які не тільки псують смак напою, а й згубно впливають на організм.
  • Гігієнічність - ламінація поверхні становить всього кілька мікронів, тому паперові стакани, на відміну від пластикових, не можна помити для повторного використання. При цьому товщини покриття досить для забезпечення міцності і уникнення протікань.
  • Нешкідливість для навколишнього середовища - стакан практично на 100% складається з натуральних компонентів, тому вважається екологічно чистим продуктом. Він розкладається природним чином і поглинається екосистемою.
  • Візуальна привабливість - білі паперові стаканчики поступово відходять у небуття. Кожен власник закладу прагне до того, щоб його гість отримав від відвідування максимум позитивних емоцій. Різноманітність готового дизайну дозволить купити паперові стакани з відповідною вашому закладу тематикою. Асортимент кольорових виробів постійно оновлюється, що дозволить зробити паперові стаканчики привабливим доповненням закладу.

У нашому інтернет-магазині представлені склянки різних розмірів, що допоможе задовольнити будь-які потреби вашого бізнесу. Для закладів громадського харчування найпростіший і дешевий варіант - купити паперові склянки з уже готовим дизайном. Яскраві принти додадуть популярності вашим напоям. Папір для виробництва, як і фарба, виготовлені з екологічно чистої сировини, що забезпечує безпеку для здоров'я і навколишнього середовища.

Паперові стаканчики допоможуть власнику закладу заробляти більше. По-перше, видача напоїв «на винос» сприяє швидкій зміні відвідувачів і збільшення прибутку, а, по-друге, скорочуються витрати на утилізацію. А щоб економія була повною краще купити паперові стаканчики безпосередньо у виробника. Наша компанія гарантує високу якість продукції, швидке виконання замовлення і оптимальні ціни.