Використання паперових стаканчиків на автозаправках

Використання паперових стаканчиків на автозаправках

Більшість великих автозаправок заправляют не лише бензином. Нерідко водії приїжджають, щоб скуштувати кави. Хтось п’є напій у приміщенні, а в деяких немає часу, тому вони беруть напій з собою. І якщо заправка використовує в роботі пластиковий одноразовий посуд, то взяти каву з собою стає проблематично через ряд недоліків:

  • пластик пече в руки;
  • розмір стакана для кави не підходить під держатель в машині, тому його потрібно тримати в руці, при цьому з-за гладкої поверхні він може вислизнути;
  • на нього немає кришок, тому напій може пролитися.

Занадто горячий спочатку, в пластику напій дуже швидко остигає. Тому якщо його залишити на деякий час, велика ймовірність, що пити треба вже безнадійно холодну каву.
Серйозні сучасні автозаправки використовують паперові стакани під каву. Компанії, що бажають економити, використовують для подачі навіть горячих напоїв одношарові стаканчики. Їх намір купити паперові стакани дешево зрозумілий, але виникає серйозне питання, наскільки вони піклуються про своїх клієнтів.

Авторитетні заправки, що переживають за свою репутацію та комфорт покупців, використовують добротні двошарові паперові стакани для кави. Такий одноразові посуд повністю викреслює недоліки пластику:

  • Двошаровий картон не тільки зберігає температуру напою, але і захищає руки від опіків.
  • Скруглений верхній край дозволяє точно зафіксувати кришку, щоб кава не пролилася при русі.
  • Завдяки міцному картону паперовий стакан під каву не деформується і його можна зручно поставити в машинний підстаканник.

Для більшого зручності клієнтів крупні автозаправки використовують двошарові гофровані паперові стакани (RIPPLE). За рахунок рифленої поверхні стаканчик щільно утримується в руці і дає додаткову захист від перегріву. RIPPLE виглядає дуже презентабельно.

Маркетингові дослідження довели, що для клієнта значне значення має зовнішній вигляд посуду. Опитування відвідувачів різних закладів показало, що покупці були більш задоволені послугами, коли напої подавалися в фірмових стаканах, а не в стандартних. Тому, спираючись на думку маркетологів і нашого професійного досвіду, ми рекомендуємо своїм клієнтам купити для бізнесу брендовані паперові стакани з логотипом. В комплексі з смачно приготовленим напоєм, якісний і зручний фірмовий стакан залишить в пам'яті покупця найцікавіші емоції від відвідування вашого  закладу.